counter easy hit

1999

La primera quincena d'agost varem anar a una granja al Tirol (Austria). La casa esta situada al poble alpí de Brixen im Thale i pertany a la familia Straif.

Casa Straif (Brixen im Thale)

Varem arribar despres de un viatge amb cotxe d'uns 1.500 Kms. per Barcelona - Lyon - Ginebra - Zurich - Innsbruck - Wörgl i Brixen im Thale que ferem en un dia i mig, amb parada a dormir a Lausanne.

Eclipsi de Sol 11 d' agost 1999 Desde el bonic poble Kitzbühel varem poder observar un eclipsi total de Sol l'11 d'agost; a més de pujar al cim del Kitzbüheler Horn (2.000 m.) amb teleferic i pasejar per el Alpenblumengarten (jardi alpí) que es troba baixant a peu cap a l'estació d' Alpenhaus.
Festa major a Brixen im Thale Disfrutarem d'una autentica festa tirolesa a la festa major de Brixen im Thale que es cel·lebra, com no, el 15 d'agost.
Innsbruck Ferem varies sortides a visitar la ciutat d' Innsbruck (capital del Tirol), per passejar pels carrers del centre, veure la casa del balcó de la teulada d'or i el Castell de Ambras, d'entre altres coses.
Fabrica cristalls Swarovski Visitarem la famosa fábrica de cristalls Swarovski, prop d' Innsbruck.
Schaubergwerk Pujarem al trenet de les antigues mines de coure de Schaubergwerk a JochBerg.
Achenseebahn Anarem al llac Achensee, que es el llac alpí més gran del Tirol, on arribarem agafant el tren cremallera a vapor que surt desde Jenbach, i pasejant-nos amb vaixell desde Maurach fins Scholastika.
Krimmler Wassefallweg Un altre dia visitarem, a peu, les cascades Krimml al parc nacional "Hohe Tauern".
Reichenspitze 3.303 m. i d'aqui, per una carretera de peatje, a Gerlos amb un magnific panorama del ReinchenSpitze de 3.303 m., a la vall de Wildgeriostal.

Ferem una escapada a la veïna Baviera (Alemanya) a visitar el Schloss Neuschwanstein, tambe conegut com castell de les fades.

Anarem d' excursió a les gorges del Seisenberg Klamm a Weissbach, i a la cova de Lamprechtsofen, a la vall del riu Saalach, que tè uns 45 Kms de galeries, de les que es poden visitar uns 600 mts.

En un dia plujos anarem al castell de Kufstein, que té l'orge exterior mès gran del món.

Hall in Tirol Al bonic poble de Hall im Tirol poguerem visitar el museu de la fabrica de la moneda (Führunz Münzmuseum), on diuen es va fabricar el primer dolar de l'historia.
Hohe Salve 1.829 m. El dia 18 d' agost sortirem amb el teleferic de Bergbahn fins a Tenn (1.165 m) i d'aquí caminant per prats de gespa molt humida fins Rigi (1.532 m.) i per un fort pendent d'herba fins el cim del Hohe Salve (1.829 m), en un parell d' hores. La tornada fou pel mateix itinerari pero arribant fins el poble de Brixen im Thale caminant per uns frondossos boscos d'avets.

La tornada a Barcelona la ferem passant per Vaduz (capital del petit pais de Liechestein) i un cop a Suissa pasar, amb una espesa boira els ports de Oberalppass i de Furkapass fins a Chamonix (França), on ferem una estada d' un dia.

 

Adreças d’ interes:

Informació Tirol

http://www.tiscover.at/adlhof

Agencia de viatges

http://www.racc.es

Tornar a inici© Martí Riera Blanc (text i fotos)